مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 آبان 1400 ساعت 10:352021-11-06سياسي

خدمت به مردم فلسفه وجودی مدیران و مسئولان باشد


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: مدیران و مسئولان باید در حوزه مدیریتی خود نیاز آن حوزه را شناخته و با توجه به نیاز، پاسخ مناسب را در سازمان اداری و اجرایی تعریف کنند.

- خدابخش مرادی نافچی ظهر امروز (15 آبان ماه) در آیین تودیع و معارفه فرمانداران شهرستان طارم، اظهار کرد: اگر با نگاه مدیریتی به وظایف اعضای شورای اداری نگاه کنیم، می بینم که فلسفه وجودی همه دستگاه ها پاسخ به نیازی است که برای شهروندان حوزه مدیریتی و مسئولیتی یک مدیر وجود دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به فلسفه وجود مسئولان و مدیران که پاسخ به نیاز است، ماموریت های مدیران و مسئولان تعریف می شود، افزود: همه ما مدیران و مسئولان باید در حوزه مدیریتی خود، نیاز آن حوزه را شناخته و با توجه به نیاز، پاسخ مناسب را در سازمان اداری و اجرایی تعریف کنیم.

این مسئول با بیان اینکه از نگاه دینی نیز فلسفه وجودی ما خدمت به مردم است، تصریح کرد: به لحاظ سازمانی، مدیریت سازمانی و استراتژیک، وظیفه ما مسئولان، خدمت و پاسخ دهی به نیاز مردم است.

همچنین با توجه به اینکه ما مسئولان پای کار آمده ایم تا به نیازی پاسخ دهیم، باید پاسخ عالمانه و مدبرانه به مردم دهیم.

مرادی نافچی با بیان اینکه امروز وظیفه ما در جامعه بیشتر است، افزود: باید بپذیریم در استان زنجان برای اینکه ام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خدمت به مردم فلسفه وجودی مدیران و مسئولان باشد

خدمت به مردم فلسفه وجودی مدیران و مسئولان باشد